Traduceri slovaca

Traduceri slovaca

 Va sunt necesare traduceri slovaca autorizate sau legalizate?

 Doriti sa apostilati sau sa supralegalizati traduceri slovaca sau alte acte traduse in limba slovaca?

 Compania noastra de traduceri vine in intampinarea dvs. cu traducere slovaca la cel mai inalt nivel calitativ si al carei pret nu are competitori.

 Suntem responsabili de traduceri slovaca efectuate exclusiv de un traducator slovaca autorizat de Ministerul de Justitie din Romania.

 Echipa noastra de traducatori bine pregatiti acorda atentie maxima fiecarui client. Puteti miza pe o traducere slovaca minutios realizata, predata intotdeauna la timp.

 Primiti traduceri slovaca corecte, performante, editate de un traducator slovaca profesionist. Oricand aveti nevoie de o traducere slovaca, echipa noastra este aici pentru a raspunde intocmai nevoilor dumneavoastra. 

 Va punem la dispozitie si traduceri online pentru traduceri urgente, fata ca domeniul textului-sursa sa reprezinte pentru noi o dificultate.  Suntem capabili sa va oferim traduceri slovaca rapide si servicii adecvate cerintelor dumneavoastra.

Daca ceea ce cautati este un interpret slovaca profesionist, nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de interpretariat .

Aici gasiti traducere slovaca, precum si multe alte tipuri de traduceri.

Este bine cunoscuta legatura dintre limba slovaca si limba ceha. Inainte de separarea Republicii Cehoslovace, de altfel, cele doua limbi isi imparteau statutul de limba oficiala. Din aceste motive, limba ceha si limba slovaca sunt mutual inteligibile la fel ca marea majoritate a dialectelor celor doua limbaje. Exceptie fac dialectele estice ale limbii slovace insa acestea sunt greu  de inteles chiar si pentru un vorbitor nativ de slovaca.

Din punct de vedere legal, pana de curand, limba ceha nu era deloc bine definita in contextul juridic slovac. In 2009, insa, ceha a fost oficial recunoscuta drept limba inteligibila pentru slovaci si este admis uzul ei in diferite structuri. De altfel, chiar si pana atunci, limba era foarte des folosita in viata de zi cu zi, in principal de vorbitorii nativi de ceha;  chiar si mass – media facea uz de ea ca de o limba egala cu slovaca.